• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Натурални козметични продукти "Casyopea"

Натурални козметични продукти "Casyopea"
Информация
Месечна такса: 
няма
Първоначална еднократна франчайз такса: 
За гр. Пловдив няма такса, а за останалата част от страната в зависимост от региона.
Вноска национален маркетинг: 
няма
Допълнителна инвестиция: 
от 11 000 EUR до 15 000 EUR
Срок на договора: 
1 година
Стартиране на дейност: 
2003 година
Стартиране на франчайз развитие: 
2008 година

Welcome the nature 

 

Компанията CASYOPEA® е български производител на натурална козметика, сапуни и восъчни продукти. Тя е основана през 2003 г., а сътрудничеството с франчайз партньори започва през 2008 г. С натрупания през годините опит фирмата изгражда стабилни бизнес отношения с дистрибутори, франчайз партньори и търговци на дребно на международно ниво.

CASYOPEA® предоставя на своите партньори възможност за реализация на собствен бизнес, но не самостоятелно. Процесът на основаването на индивидуален бизнес модел е придружен с разработена специфична система за цялостно изграждане, организиране и управление на търговски щанд CASYOPEA®.

Ползите за франчайзополучателят започват от първия ден със съдействието и подкрепата на франчайзодателя относно преговори за разположение на щанда, насоки в конструкцията на киоска, оптимален избор на продукти, рекламни материали и постоянна помощ след отварянето на обекта. Киоскът е проектиран на база продуктовия асортимент, възможността за лесен достъп до всеки продукт и подходящо работно пространство, запазвайки атрактивната си външност и дизайн.

Едно от най-ценните предимства, които получавате от франчайз партньорството, е обучението. Тренинг периодът се извършва предварително на място в обекти CASYOPEA® или директно в държавата, в която ще бъде разположена франчайз единицата. Курсовете се провеждат на английски или български език от обучен специалист от CASYOPEA®.

Екипът на CASYOPEA® предоставя постоянна подкрепа и консултации за всяка една стъпка към успешните продажби, качествено удовлетворяване на потребностите на клиентите и всякакъв тип въпроси и информация от страна на франчайзополучателя. Напътстваме и работим с нашите клиенти с необходимата грижа и професионализъм за успешното управление на бизнеса и формиране на добре утвърдени пазарни позиции.

С добра организация и ясно дефинирани цели франчайзополучателят ще получи действаща франчайз единица след месец. Всички етапи по отварянето на търговския обект се разглеждат внимателно със служителите от различни отдели в CASYOPEA®.

Някои от силните страни на франчайз модела са:

  • Ниска първоначална инвестиция
  • Пълна подкрепа от първия ден
  • Натурални продукти с изключително високо качество
  • Всички продукти са ръчна изработка

 

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.