• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Freestyle Cafe

Франчайз freestyle cafe
Информация
Месечна такса: 
няма
Първоначална еднократна франчайз такса: 
10 000 лв без ДДС
Вноска национален маркетинг: 
няма
Допълнителна инвестиция: 
от 15 000 лв до 70 000 лв, в зависимост от конкретния обект
Стартиране на франчайз развитие: 
2015 година

Българската франчайз верига кафенета "Freestyle Cafe" 

 

Станете франчайз партньор на Freestyle Cafe - ние ще Ви помогнем да развиете собствен бизнес, без да имате специални умения и с мининална инвестиция.

Ние сме Българска франчайз верига кафенета. Нашата цел е да сме най-добрите франчайзодатели в бранша. Нашите ценности са коректност, качество, почтеност, иновативност!
Концентрирани сме в знанията за продукта Freestyle Cafe, както и в продажбите с цел осигуряване на дълготрайни и сигурни доходи. 

Екипът на Freestyle Cafe ще бъде Ваш доверен партньор, за да постигнете най-добрите резултати за бизнеса.

Защо да ни се доверите?
Ние предлагаме успешен бизнес модел в бранша с кафенета, който избрахме да наречем Freestyle.
Имаме собствени работещи обекти на територията на град Русе. Предстои откриване на още обекти в три други града в страната. Използваме разработен от професионални франчайз консултанти прозрачен договор за франчайз и оперативен наръчник. 

Франчайзодателят предлага постоянна професионална помощ и подкрепа по всички въпроси за бизнеса. 

Гарантира комфорт и уют за крайните клиенти на Freestyle Cafe. Държи всеки франчайзополучател да е максимално информиран и да се чувства спокойно при съвместната работа, 

както и да спазва всичките стандарти и правила, които важат за цялата верига и са еднакви за всички. 

За кого е подходяща франчайз концепцията на Freestyle?

Бизнесът с кафенета на Freestyle е подходящ за креативни и иновативно мислещи хора, като не е задължително те да имат дългогодишен опит в бранша. Препоръчително е бъдещите франчайзополучатели да имат някакъв опит с управлението на заведения от тип кафене, но и малкото опит е достатъчен. Ниската инвестиция се дължи на сравнително евтиното, но много качествено и свежо обзавеждане. Интериорният дизайн в заведенията е изграден от дървен материал, голяма част от който имитира палети и щайги.

Иновациите във Freestyle не спират дотук. Компанията непрестанно се старае да дава необходимата доза свежест на клиентите си като това включва не само креативни иновации в интериора и екстериора, но и множество сезонни предложения в менюто, специално подбрана за обектите на Freestyle музика, провеждането на игри с клиентите и много други.

Закупувайки франчайза на Freestyle, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите нужната подкрепа и знания на опитните собственици на веригата.
 
Франчайзодателят предлага постоянна подкрепа и съдействие при разрешаването на всякакви възникнали казуси и затруднения от страна на Франчайзополучателите. Фирмата предоставя и обучение на персонала преди стартирането на бизнеса, както и текущи обучения за подобряване на обслужването и управлението в обекта. На Франчайзополучателя може да бъдат оказани и съдействие и консултации при провеждането на маркетингови кампании на местно ниво, а националните кампании са грижа на Франчайзодателя.
 
Срокът за възвръщане на инвестицията е сравнително кратък – 12-18 месеца. Това е възможно благодарение на вече уговорени ниски доставни цени на продаваните стоки във веригата заведения, както и на контролирана и калкулирана надценка, достатъчно печеливша за франчайзополучателя и в същото време даваща евтина крайна цена за средностатистическия клиент. За момента компанията е съсредоточила усилията си на местния пазар, но за бъдеще целите са веригата да се превърне в печеливш масов франчайз бизнес в страната и в Европа.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.