Loda - водещ производител на мебели

Loda - водещ производител на мебели

Loda - водещ производител на мебели (видео презентация): https://youtu.be/Q8fws8zg7DI

 

 

Търсим компания с желание за закупуване на ексклузивни права за територията на цялата страна.

Loda Mobilya е създадена в Истанбул през 2000 г. като филиал на Tech Design Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. От деня на основаването си, тя поддържа обществено и екологично чувствително разбиране на производство чрез комбиниране на високи технологии и труд. Loda е водещ производител в сектора на мебелите и е сред най-известните производители на мебели в Турция поради своята продуктова гама, отличителните дизайни, концепцията за качество и услуги след продажбата. Loda Mobilya, има шоуруми в Истанбул, Модоко, Маско, Измир и много други в Турция. В международен мащаб марката присъства в Баку, Дубай, Литва, Беларус, Палестина и не на последно място в България.

Благодарение на своите познания и опит, придобити през почти 20 години в мебелния сектор, Loda продължава да произвежда на територия от 15 000 m² общо с 250 служителя. Mарката е добре позната в своя сектор като пионер в иновациите, предоставя услуги на своите клиенти под разбирането за “Концептуални Мебели”, произвеждайки спални, трапезарии, дневни, TV шкафове и аксесоари в модерна и стилна визия.

Приемайки задоволяването на желанията на клиентите, като свой основен принцип, Loda не само предлага висококачествени продукти, но също така постоянно използва иновации за продуктите си, като следи отблизо последните световни тенденции. Loda изгражда дългосрочни отношения с клиентите си, като им предоставя най-доброто обслужване. Основното предимство, осигурено от Loda, е безпроблемната доставка на уникално проектирани и качествени продукти на своите клиенти възможно най-скоро, на разумна цена.

На Българският пазар LODA присъства от началото на 2018г.,като до момента е набрала популярност в цялата страна. Клиентите са й най-вече в София, Пловдив, Бургас и еднофамилни къщи из курортни селища. Задоволява индивидуалните желания на клиентите спрямо размери , цветове ,вид дървесина и различни дамаски (над 1500 вида) за меката мебел.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.