• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Автосервиз "AutoBOX express"

Автосервиз "AutoBOX express"
Информация
Месечна такса: 
50 лв без ДДС на всяка клетка, след първата година от датата на подписване на договора
Първоначална еднократна франчайз такса: 
1000 лв или 2000 лв без ДДС, в зависимост от региона
Вноска национален маркетинг: 
няма
Допълнителна инвестиция: 
в зависимост от конкретния обект
Срок на договора: 
3 години
Стартиране на дейност: 
1994 година
Стартиране на франчайз развитие: 
2011 година
Отворени франчайз обекти: 
21 автосервиза
Отворени собствени обекти: 
6 автосервиза

Движим се заедно 

 

Със своя опит в автомобилния бизнес от 1994 г. до днес, създателите на "AutoBOX" са водещи в търговията на моторни и индустриални масла, акумулатори, антифризи, греси, гуми и предлагането на експресни автосервизни услуги.

С обекти в Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Стара Загора, Казанлък, Хасково, Кърджали и Смолян веригата "AutoBOX" развива своето ноу-хау за успешното и печелившо управление на автоцентрове за експресно сервизно обслужване в България. Компанията познава спецификата на местния пазар и е най-близо до нуждите и изискванията на българския потребител.

Количествата акумулатори, масла, антифриз, греси и автоконсумативи, гуми, които продава "AutoBOX" в собствените автоцентрове, подтикват компанията да произведе собствени марки, за да избегне междинните търговски звена и да повишим маржа на печалба. За да запазят високото качество, което предлагат световните марки, "AutoBOX" произвежда голяма част от продуктите си в Германия и други водещи индустриални европейски страни.

Клиентите на AutoBOX знаят, че получават най-доброто съотношение цена, качество и бързина на услугите. Благодарение на това те предпочитат автосервизите им и гарантират добрата натовареност. Доказателство за това са над 100 000 автомобила, които компанията обслужва през 2012, и донесеният от това оборот от над 42 000 000 лева.

Станете франчайз партньор на "AutoBOX", част от голяма национална верига, лидер в след гаранционното експресно сервизно обслужване на автомобили. За да запази лидерското си място, компанията не спира да се развива и да расте. „Движим се заедно”, това е мото на AutoBOX и техен основен принцип.

Благодарение на всеки нов франчайз сервиз веригата има все по-голямо присъствие на територията на страната. Този мащаб ѝ позволява да предоставя на всеки от франчайзополучателите по-добри условия за покупка на стока и оборудване.

Франчайзът на AutoBOX предоставя специализирано обучение както на служителите, така и на собствениците на франчайз сервизи. Така сам ще управлявате своя сервиз, ще поддържате най-високото в бранша мениджърско ниво и ще работите с най-добрите и професионално обучени служители.

Компанията е директен вносител на стоките, които се продават в сервизите AutoBOX, така всеки франчайзополучател ползва по-добри цени от тези, които могат да му предложат останалите доставчици. Благодарение на собствените марки, ще купувате артикулите директно от производителя, а не през посредник, който да завишава цената. Благодарение на големия мащаб, AutoBOX може да ви предложи и по-добри цени за оборудване от други вносители. С всеки нов франчайз сервиз веригата се разширява, увеличават се оборотите и така всички печелят повече от по-добрите цени.

С франчайза на AutoBOX ще получите софтуерна платформа, която ви дава възможност да наблюдавате цялата дейност на сервиза, отчетността на продажбите, да правите справки и да вземате уместни управленски решения.

Всеки франчайз сервиз е част от националната рекламна стратегия, компанията има рекламен отдел, на който може да разчитате. За вас ще бъде разработена рекламна стратегия, която да реализирате на местно ниво. Ще знаете кои успешни рекламни канали и похвати да използвате, за да привлечете максимален поток от клиенти.

С всеки нов франчайз сервиз услугите и продуктите на AutoBOX ще са достъпни за националните корпоративни клиенти на компанията в съответния град. Така се повишава посещаемостта на сервиза и печалбите, а веригата AutoBOX предлага допълнително удобство на клиентите.

Благодарение на опита и по-добрите ценови условия предлагани от AutoBOX, всеки съществуващ автоцентър, присъединил се към франчайз веригата, може значително да повиши продажбите и пазарния си дял в региона, а новооткритите франчайз автоцентрове да започнат бизнеса с летящ старт.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.