• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Пъмп Систем Франчайз

Франчайз "Пъмп Систем"
Информация
Месечна такса: 
5 % от месечният оборот, но не по-малко от 500 лв. Първите два месеца няма месечна такса.
Първоначална еднократна франчайз такса: 
12 500 лв
Вноска национален маркетинг: 
1 % от месечният оборот
Допълнителна инвестиция: 
Наемане на помещение, ремонт, първоначално зареждане и автоматизация със специализиран софтуер
Срок на договора: 
5 години

Търговия и изграждане на цялостни решения от "Пъмп Систем"

 

Както говори името ни, основно сме насочени към търговията с помпи и помпени системи, всичко необходимо за ВиК, ОВК инсталации, поливни, напоителни, соларни системи и маркучи. С времето разбрахме нуждите на клиента и това, че той търси цялостната услуга, включваща проектиране, дистрибуция, изграждане и поддръжка на системите. Именно там се крие нашата уникалност – клиентите търсят нашите цялостни решения, защото спестяват средства и време. 
 
 Ние се развиваме, Вие се развивате.

Желанието за развитие на по-високо ниво и желанието да предложат своето ноу-хау на амбициозни предприемачи, водят Пъмп Систем към крачката да предлагат франчайз. Всеки Франчайзополучател получава отстъпки, преференциални цени, лизинг и други привлекателни условия, които се договарят предварително. Големи предимства са, че компанията предлага франчайз на  територията на цялата страна и първите два месеца след откриването на обекта, франчайзополучателят е освободен от месечна такса.
 
Ние сме до Вас.
 
Закупувайки франчайза, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите нужната подкрепа и знания, придобити от нас с дългогодишен труд. Ще имате достъп до пълната продуктова гама от стоки на Пъмп Систем, на изключително преференциални цени, като там влизат помпите, помпените системи, всичко за ВиК, отоплителни и поливни инсталации. При нужда от Ваша страна, има опция наш екип да обучи кадри за извършване на монтаж и поддръжка на гореспоменатите инсталации.
 
Сега Вие сте на ход. Решението е изцяло във Вашите ръце.

Всеки, имащ желание и мотивация за развитие може да закупи нашия франчайз. Предишен търговски опит е предимство във Ваши ръце, но дори да нямате такъв в  сферата на
търговията или в работата със специализирана техника и изграждане на ВиК и ОВК инсталации, не се притеснявайте! Всеки франчайзополучател ще получи подробно техническо обучение, което ще го въведе в бранша. Също така ще бъдат проведени и обучения за успешни продажби и търговия, които да помогнат за доброто представяне на обекта.
Пъмп Систем предоставя на своите Франчайзополучатели и рекламна и маркетингова подкрепа.     

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.