• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Ресторант за сандвичи "Subway"

Ресторант за сандвичи "Subway"
Информация
Месечна такса: 
8 % от оборота
Първоначална еднократна франчайз такса: 
7500 EUR, като 50 % се възстановяват ако ресторанта отвори в рамките на 1 г. от подписване на договора
Вноска национален маркетинг: 
4,5 % месечно от оборота
Допълнителна инвестиция: 
от 80 000 EUR до 120 000 EUR
Срок на договора: 
20 години

Световна верига ресторанти за сандвичи "Subway"

 

Стани франчайз партньор на "SUBWAY", най-голямата верига ресторанти в света с над 40 000 обекта в 100 страни. Компанията е основана през 1965 г., а първият франчайз ресторант е отворен през 1974 г. "SUBWAY" предоставя здравословна алтернатива на традиционното бързо хранене и пържените храни.

С все по-динамичния си начин на живот клиентите променят и своите хранителни навици. Хората все по-често предпочитат да хапнат на крак между задачите си, вместо да отделят време и средства за дълъг обяд. От друга страна, младите и модерно мислещите хора сa все по-внимателни към храната, която консумират, и търсят възможности за здравословно хранене.

Веригата SUBWAY се радва на много положителен и, най-важното, отличим от конкурентните заведения имидж. Клиентите свързват веригата с вкусна, качествена и здравословна храна. Всъщност, именно свежестта, качеството и здравословността на предлаганите храни са ключовото конкурентно предимство, което очевидно и клиентите успяват да доловят. Това прави франчайза на "SUBWAY" един от най-атрактивните възможности за стартиране на нов бизнес вече и в България.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.