• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Ресторант пицария "Mamma Mia"

Ресторант пицария "Mamma Mia"
Информация
Месечна такса: 
4 % от оборота, но не по-малко от 2000 лв
Първоначална еднократна франчайз такса: 
20 000 лв без ДДС
Вноска национален маркетинг: 
1 % месечно от оборота
Допълнителна инвестиция: 
от 200 000 до 350 000 лв
Срок на договора: 
5 години

Бизнесът с устойчиво развитие

 

През далечната 1994 г. амбициозен и опитен екип открива своя първи обект и през тези вече 20 години непрекъснато се развива, разраства и утвърждава своята марка в бранша. Mamma Mia е марка, която е изключително добре позната на пазара и е доказала многократно своето реноме за качество и добро обслужване. Успехът се дължи на комбинация от умения да се поемат премерени рискове, консервативен подход при развитието на бизнеса, както и благоразумно реинвестиране на привлечените средства.

За 20 години екипът на Mamma Mia успява да се справи с изключително много предизвикателства, да постави фундаментите на един устойчив и успешен бизнес, който дава своите резултати всеки ден, особено когато е видимо приятелското и топло отношение по лицата на доволните клиенти.

Стремежът на Mamma Mia e да продължи да се развива в страната и чужбина, и това е  главната причина да се обърне към тази уникална форма на дистрибуция на стоки и услуги - франчайзинг. Франчайзингът е нужния способ, чрез който Mamma Mia ще продължи да развива своя надежден и успешен бизнес модел.

Със стартирането на своя франчайз проект се цели масирано развитие на веригата на локално ниво към централни точки в по-големите градове в България, както и в чужбина.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.