• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Франчайз Young Engineers

Франчайзинг Young Engineers е силен франчайз партньор
Информация
Месечна такса: 
7 % или 300 $ (която от двете суми е по-голяма) на месец
Първоначална еднократна франчайз такса: 
0 $
Вноска национален маркетинг: 
0 $
Допълнителна инвестиция: 
В зависимост от броят обучителни пакети: от 1500 $ до 20 000 $
Стартиране на дейност: 
2008 година
Стартиране на франчайз развитие: 
2013 година

Ние сме Young Engineers

 

Франчайз концепция Young Engineers

Работейки в над 45 държави, Young Engineers Franchise предлага разнообразие от извънкласни програми, базирани на STEM LEGO®, които съчетават Образование + Забавление (Edutainment). Разработихме уникални образователни програми за деца на възраст между 4 и 15 години, които можете лесно да оперирате, за да установите успешен и смислен франчайз бизнес. Нашите класове, фокусирани върху науката, технологиите, инженерството, математиката (STEM), чрез забавно и вдъхновяващо обучително изживяване. За нас е чест да сме одобрени от Комисията на Европейския съюз, като същевременно сме приведени в съответствие с общите основни стандарти на САЩ.

В допълнение към семестърните годишни програми, Young Engineers са разработили и допълнителни програми като уникални партита за рождени дни, летни лагери и др.

Статистическо проучване установи пряка връзка между участието в нашите Young Engineers класове и успеха в училище. Искате ли да бъдете част от нашата глобална мисия за развитие на уменията на децата от 21-ви век?

Франчайзът Young Engineers ви позволява да работите в държавни и частни училища, читалища, центрове за отдих, библиотеки, музеи и други.

Нашите Постижения:

През 2018 г. принц Уилям се срещна с нашия изпълнителен директор, за да научи повече за образователните решения на Young Engineers. През 2017 г. Young Engineers участва в поставянето на Гинес Рекорд за най-висока кула, направена от Lego тухлички, достигаща 36 метра. През 2011 г. нашият главен изпълнителен директор г-н Амир Асор беше награден от принц Чарлз с Международен Предприемач за Младежки Бизнес на годината.

Algobrix® - Бъдещето на Кодирането, е най-новата ни разработка

Строй. Кодирай. Играй. Algobrix е нов иновативен начин, по който деца и дори възрастни могат да научат основите на кодирането. Най-хубавата част ... не се нуждаете от компютър!

Как работи?

Постройте своя робот. Кодирайте чрез поставяне на функционални блокове в последователност. Натиснете Възпроизвеждане, за да изпратите кода чрез Bluetooth. Роботът ще изпълни кода.

Това е променящ пазара продукт и най-страхотния начин за кодиране. Algobrix е единственият градивен елемент, който трансформира кодирането в игра, докато учи детето ви да мисли като IT дизайнер.

Основни Плюсове:

· Одобрено от Европейската Комисия

· Приведен в съответствие с основните общите образователни стандарти

· Бързо развиваща се индустрия

· Доказана концепция в 45 държави

· Скромна инвестиция и бърза възвръщаемост на инвестициите

· Станете свой собствен шеф с гъвкаво работно време

· Многобройни възможности за разнообразяване на потоците от приходи; училища, читалища, летни лагери, рождени дни, семинари и др.

· Цялостно обучение, управленско и финансово планиране, както и логистична подкрепа

Оперативния Модел

Този бизнес предоставя услуги за образование и обучение на деца, като използва патентована учебна програма, фокусирана върху играта с тухлички Algobrix®, LEGO® и K'Nex®, за да развие уменията на децата от 21-ви век, които ще им помогнат за професионалното им развитие в бъдеще.

Доказано е, че методът на Образование + Забавление (Edutainment) демонстрира научни принципи по забавен и достъпен начин, съчетавайки експерименти, които формират инженерна интуиция с истории, които завладяват въображението на децата. Young Engineers класовете се провеждат в публични и частни училища, местни читалища, детски площадки, различни религиозни институции, библиотеки, научни музеи и всякакви други места, където могат да се провеждат дейности за деца. Също така можете да увеличите приходите си, като организирате партита за рождени дни, семинари, летни лагери, ден за родители и ученици, дейности за възрастни хора и корпоративни работни срещи. Най-важното е, че ще оперирате в собственото си населено място или област и ще имате пълната подкрепа на нашите специалисти, за да направите вашия франчайз успешен.

Лесно за Опериране

Young Engineers разработи опростен и директен подход към образователен бизнес, който е лесен за работа. По време на обучението нашите франчайзополучатели придобиват инструментите, знанията и увереността, необходими за стартиране и развитие на успешен бизнес. Нашият екип за развитие на бизнеса се състои от специалисти по маркетинг, стартиране, експлоатация и финанси. Този опитен екип ще ви води на всяка крачка, докато сте наш франчайзополучател.

Децата обожават LEGO® + Родителите търсят образование подходящо за професионалните нужди на 21-ви век = Успешен и Смислен бизнес

Отзиви

"Young Engineers отвори нова глава в живота ми. Исках да отворя бизнес, за да дам на децата страхотно преживяване за учене. За мен, откакто се регистрирах като първи франчайзополучател във Великобритания през 2013 г., не съм имала съжаления. Продължавах да растя, както и да се уча. Най-добрата награда е да видите как лицето на децата светва, когато завършат изграждането на своите модели и започнат да играят с тех. Сесиите винаги са изпълнени с деца, които обичат да играят и да работят с другите."

- Шмита Шах, Мидълсекс, Великобритания

"Като цяло притежаването на моя собствен Young Engineers беше страхотно преживяване. Децата в тези курсове показват толкова голям потенциал и те просто се нуждаят от правилната платформа, за да успеят. Виждате, че децата наистина са ангажирани с уроците и е радост да наблюдавате как лицата им светят, докато строят. Получихме много страхотни отзиви от родители и учители и търсенето непрекъснато нараства."

Джон Родригез- Сан Диего, Калифорния

"Франчайзинговата програма на Young Engineers си заслужава, защото наистина работи. Твърдо вярвам, че децата по целия свят се нуждаят от програма като тази, която да им помогне да разберат важни понятия по забавен начин. Виждам положителни промени от първа ръка с всяко дете, с което работя, и съм много щастлив, че направих тази промяна в кариерата си, за да стана Young Engineers франчайз."

- Катерина Романовская – Минск, Беларус

"Стигнах до момента, в който исках нещо различно от кариерата си и веднага след като чух за Young Engineers, веднага се влюбих в концепцията. Да работиш с деца и да помагаш в посяването на семената на науката, технологиите, математиката и инженерството в съзнанието им е невероятно чувство."

- Гай Шахам - Оукланд, Мичиган

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с франчайзодателят на имейл franchise@youngengineers.org или с нас на посочената в раздела контакти информация.