• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

"Хусе" франчайз за храни и продукти за домашни любимци

Хусе - глобален франчайз лидер в света на домашните любимци
Информация
Месечна такса: 
от 100 лв до 200 лв с ДДС в зависимост от региона
Първоначална еднократна франчайз такса: 
от 1900 лв до 4900 лв с ДДС в зависимост от локацията на ексклузивни права на франчайзополучателя плюс включен стартов пакет
Допълнителна инвестиция: 
3100 лв с ДДС продуктово зареждане
Срок на договора: 
3 години
Срок на възвръщаемост на инвестицията: 
6-12 месеца
Стартиране на дейност: 
1987 година
ИНВЕСТИЦИЯ

Husse има удоволствието да обяви, че всеки нов успешен франчайзополучател има възможността за незабавно възвръщане на първоначалната инвестицията в рамките на 6 – 12 месеца (immediate ROI - Return of the Investment) . 

НАКРАТКО ЗА МАРКАТА HUSSE

Husse / Хусе е шведска марка създадена през 1987 година. Husse продава широка гама от супер премиум храни и хранителни добавки за домашни любимци - основно за котки и кучета. Можете да намерите Husse в над 54 страни с мрежа от над 1200 франчайзополучатели, които доставят продуктите на марката на над 500 000 клиенти без допълнително заплащане.

 
ПЪЛЕН СТАРТОВ ПАКЕТ

Минимум жители за закупена ексклузивна територия

200 000 души

Включено двудневно обучение по хранене, продукти Husse, продажби и маркетинг

Включено

Сертификат за курс по диетология

Включено

Брандиране на автомобил

Включено

Рекламна тента Husse

1 брой

Достъп и права до социалните мрежи на Husse в България

Включено

Ползване услугите на Husse отдела за уеб и дизайн

Включено

Дигитални и печатни материали

Включено

Ежемесечен маркетинг съпорт

Включено

Облекло Husse

Включено

Мостри за кучета и котки

200 броя

Продуктов каталог Husse

50 броя

Брошури, папки и химикали

Еднократно

Персонална поща в домейна и мрежата на Husse

Включено

Администраторски достъп в интернет портал на Husse

Включено

Практическо обучение на терен с потенциални клиенти във вашата територия

Включено

Защитената територия e съставена (съдържаща) от между 50 000 и 60 000 хиляди домакинства или около 200 000 души.

Месечната маркетингова подкрепа включва онлайн маркетинг и пълен достъп до клиентската база на Husse България, както и:

  • Достъп до интранет система за администриране на поръчките, клиентите, напомняния и всички опции на управление, имейл акаунт с Husse домейн;
  • Директни поръчки на храни за домашни любимци от www.husse.bg
  • Финансова маркетингова поддръжка за национална и местна реклама;
  • Постоянна поддръжка и „ноу-хау” от централния офис на Husse България в Пловдив!

 

 

Husse България Ви предоставя професионални ветеринарни съвети за клиентите, обучение свързано с начина на хранене на домашните любимци, напътствие за бизнес развитие с цел подкрепа на бизнес дейността, напътствие за дигитален маркетинг и графичен дизайн, напътствие за франчайз управление.

Husse България Ви подсигурява редовно обучение, работни срещи и семинари и уебинари.

Husse България предоставя на своите франчайзополучатели чрез своя онлайн магазин достъп до собствен франчайз-акаунт за администрация и управление на дистрибутори, клиенти, поръчки и текущи промоции.

УНИКАЛЕН И ОРИГИНАЛЕН НАЧИН НА РАБОТА

Husse франчайзополучателите произлизат от различни сфери на икономическа дейност. Концепцията на  бизнеса е с доказан успех в повече от 52 страни в света. Отличава се с ясна визия и уникална бизнес стратегия позволяваща на успешните кандидат-франчазополучатели да започнат свой бизнес и да си възвърнат инвестицията в кратки срокове.

Нашите франчайзополучатели са добре обучени и предлагат на своите клиенти информация и съвети за начина на хранене на техния домашен любимец. Франчайзополучателят на Husse работи в свой местен защитен район/територия с цел изграждане и поддържане на взаимното доверие с местните собственици на домашни любимци, развъдчици, хотели за кучета и котки, ветеринарни клиники и др. Всеки франчайзополучател ръководи и управлява своя бизнес самостоятелно.

 

HUSSE ОБУЧЕНИЕ И ПОДКРЕПА

От самото начало, всеки франчайзополучател на Husse ще се възползва от 30 годишния професионален опит и успех на марката. Първоначалното обучение обхваща интранета на онлайн магазина, начина на хранене на домашните любимци, гамата на продуктите, бизнес стратегия, маркетинг и продажби.

Активната подкрепа включва онлайн маркетинг, фирмен графичен дизайнер, връзка с ветеринарен лекар при допитване от страна на клиенти, постоянно обучение и напътствие.  Husse също така организира срещи позволяващи на франчайзополучателите да споделят и обменят идеи като допринесат по този начин за подобряване на нашата фирмена визия.

 

 

 

 

 

 

HUSSE БИЗНЕС КОНЦЕПЦИЯ

Нашето желание и нашата цел е да помогнем на нашите бъдещи клиенти в тяхното ежедневие и да им спестим време и енергия в търсене на добрия продукт и храна за техния домашен любимец.

Една от причините затова, че нашият бизнес не отговаря на общоприетата концепция за продажба на продукти и храна за домашни любимци е, че ние предоставяме безплатни мостри на всеки стопанин на домашен любимец желаещ да пробва храната преди да реши да я закупи, а също така и безплатна доставка за всеки закупен продукт. Срещайки се с местния представител на марката Husse, клиентите могат да му задават всякакъв вид въпроси относно начина на хранене, необходимата дневна дажба в зависимост от породата и възрастта на домашния любимец, качеството на храната и хранителните съставки.

Husse франчайз(ингът) е една от най-привлекателните възможности за бизнес за много предприемачи, тъй като концепцията предлага гъвкавост на работното време минимална инвестиция и добри печалби.

Съставките на храните Husse за домашни любимци са винаги оповестени на самите опаковки, и от етична гледна точка, са произведени в ЕС регламентиран завод, който също е сертифициран по ISO 9001 стандартите.

Husse произвежда пълноценни храни за домашни любимци обогатени с до 50 хранителни и нутрацевтични съставки без ГМО, както и без налични химикали или оцветители. Ето защо храните на Husse са препоръчани от ветеринарни лекари в целият свят. Изследване, проведено в САЩ показва, че чрез добавка на нутрацевтични съставки към храните, живота на Вашия домашен любимец се увеличава средно с 2 години.

Присъединете се към Световния лидер за доставка на висококачествени храни и продукти за домашни любимци!

Ръководете свой бизнес!

Присъединете се към HUSSE България!

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.