• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

MANIA С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО

MANIA франчайз магазин с поглед към бъдещето
Информация
Месечна такса: 
няма
Първоначална еднократна франчайз такса: 
5000 лв без ДДС
Допълнителна инвестиция: 
50 000 - 70 000 лв без ДДС
Срок на договора: 
7 години
Срок на възвръщаемост на инвестицията: 
15-18 месеца
Стартиране на дейност: 
1996 година

Историята ни започва преди повече от 23 години и от малък гараж в град Варна. Днес MANIA е марка с ясна визия, дългосрочни цели и успешна бизнес стратегия. Името ни е вдъхновено от страстта на човек да търси нещо марково и стилно на добра цена, нещо, което се превръща в истинска MANIA. Мисията ни е MANIA да дава свобода на хората да изразяват себе си и своя стил. Свободата всеки ден да откриват нови находки, да споделят емоции и преживявания.

През годините пазарът на дрехи втора употреба се увеличава тенденциознно, а ние успяваме да запазим лидерските си позиции. Според последните проучвания от 2019 г., 48% от българите между 18-55 г. купуват дрехи втора ръка. От тях 93.3% познават бранда MANIA, а магазините ни се посещават от над 250 000 души месечно. Това, върху което непрестанно работим, е стремеж към усъвършенстване, основан на дълги години опит, наблюдение и анализ на пазара. На база на това се раждат новите ни проекти за възможно най-екосъобразен и подкрепящ каузи бизнес.

Защо да станеш Мания франчайз партньор? 

Над 75% от магазини MANIA се управляват от франчайз партньори, което е показателно за бизнеса. Вярваме, че амбицията, позитивното отношение и отдадеността в работата са най-важните фактори за успех. За изграждането на едно успешно партньорство е важно споделянето на една философия, както и желанието за развитие. Магазини MANIA предлагат всичко необходимо, за да започне всеки кандидат един високовъзвръщаем бизнес. Стартирайки от обучение на екипа, оперативни и търговски съвети, анализ на резултати, маркетинг инструменти, стигайки до мотивационни програми. Работим рамо до рамо с партньорите си дори при определяне и поръчка на първата стока. 90% от партньорите ни вече управляват повече от един обект. В резултат на всичко това вярваме, че сме подходящ и надежден франчайз партньор.

Инвестицията, необходима за откриването на един магазин е между 60 и 80 хиляди лева, със стартовата такса за франчайз от 5000 лева. След което, получателят на права не плаща месечна такса (роялти), а купува стока само от холдинга. Като лоялни партньори ние помагаме и при избор на локация и помещение, както и се грижим за визията и дизайна на магазина спрямо заложените стандарти от MANIA.

Средната възвращаемост на вложените в един магазин средства е от 15 до 18 месеца, а средният месечен оборот в един обект е около 50 хиляди лева. Фирмената статистика показва, че от 150 до 200 души дневно пазаруват от един магазин, като средно покупката е на стойност 10 лева. Нашият професионален екип наблюдава развитието на магазина и се грижи за това партньорите ни да стават по-добри.

Всеки, който се превърне в наш партньор, има възможността да управлява бизнес под бранд, който гледа право в бъдещето. MANIA е единствената верига за second hand дрехи с дигитална лоялна програма, безплатен Wi-Fi за клиентите си и in-store радио и телевизия, което ни превръща в категоричен любимец на клиентите.

Работим неуморно за това MANIA да бъде символ на доверие и прозрачност. Вярваме, че с общи усилия можем да постигнем много повече и за това не спираме да увеличаваме своето семейство от партньори, с които споделяме еднаква визия за бъдещето.

Ако откриваш себе си в нас, просто направи своето запитване през формата за контакти .