Връзката между франчайзодател и франчайзополучател

Сблъсквате се с трудности и перипетии всеки ден? Бизнесът Ви е в криза? Ако всичко това Ви е познато и имате нужда от подкрепа и сигурност, доверете се на франчайзинга. Той може да бъде съвременно решение за всеки предприемач. Успешното развитие на бизнеса в днешни дни зависи от много фактори. Един от основните и градивни елементи е началното финансиране. Голяма част от предприемачите се отказват още на този етап. Защо тогава франчайзинга да е решение на този проблем?

Купуването на франчайз е стъпка, която може да преобърне живота Ви в положителна посока. Ако имате желание да се развивате в определена сфера, франчайзинга е подходящото решение за Вас. Трябва само да изберете компанията, с която да сключите договор за ползване на марката и продуктите, които предлага. Необходим Ви е малък начален финансов капитал, който бързо може да удвоите или утроите. Франчайзингът е известен бизнес модел, от който печеливши са и двете страни – франчайзодател и франчайзополучател. Именно поради тази причина, рисковете от провал и загуба на доходи са минимални. От една страна Вие като предприемач получавате правото да използвате името на марка позната на много хора. Спазвате стандартите наложени от компанията франчайзодател и голямата част от печалбата отива за Ваша полза.

От друга страна Вие като франчайзополучател дължите определен процент или месечна вноска на фирмата, чиято марка ползвате. И в двата случая печалбите са налице. Когато има желание и коректно отношение между партньорите, успехът на бизнеса е повече от очакван. Не се замисляйте нито за миг. Инвестирайте в сигурно и известно име, за да се радвате на доказана популярност и бърза възвращаемост на капитала.