• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Агенция за недвижими имоти "RE/MAX"

Агенция за недвижими имоти "RE/MAX"
Информация
Месечна такса: 
На база процент от оборота
Първоначална еднократна франчайз такса: 
В зависимост от региона
Вноска национален маркетинг: 
На база процент от оборота
Срок на възвръщаемост на инвестицията: 
18 - 24 месеца

Никой не продава повече недвижими имоти от RE/MAX

 

Инвестицията във франчайз с RE/MAX се развива успешно вече 40 години. Първите франчайз партньори на компанията са от САЩ и Канада, в последствие - от Латинска Америка, Европа, Африка и така постепенно към RE/MAX са се присъединили франчайзингополучатели от различни континенти и държави до постигане на глобално покритие. Всички те развиват собствен бизнес с марката RE/MAX при различни икономически и политически условия, което е доказателство за приложимостта на франчайз модела на RE/MAX в различни националности и общества. Към момента има закупени франчайзи на RE/MAX в 95 държави или общо в мрежата на RE/MAX работят над 6 300 франчайз агенции за недвижими имоти и над 92 000 брокери.Нашите бизнес партньори са осъзнали, че чрез франчайз на RE/MAX могат да покрият изискванията за създаване на един модерен, перспективен и успешен бизнес. Използването на натрупаните с времето предимства и ресурси на компанията в съчетание със световноизвестната марка RE/MAX се грижат за авторитета, имиджа и успеха на всяка новооткрита франчайзингова агенция за недвижими имоти.

RE/MAX оперира на пазара на недвижимите имоти, който се определя като надежден пазар в дългосрочен план. Недвижимите имоти се характеризират с това, че стойността им в дългосрочен аспект се повишава в резултат на инфлацията и не се обезценява вследствие потреблението им, а нуждата и търсенето на имоти са постоянни, независимо от цикличността на икономиката. Хората винаги са имали, имат и ще имат нужда от място, което да нарекат свой дом. Стартирането на франчайз бизнес в отрасъл с дългосрочна стабилност и доходност е инвестиция, която е относително сигурна и с висока възвращаемост на вложенията.

Станете част от франчайз № 1 за недвижими имоти в света!

Едно от най-важните предимства на нашето предложение е, че вие купувате готов, разработен бизнес, който ви позволява да стартирате дейност веднага, и то въоръжени с всички необходими ресурси, ноу-хау и технологии. Франчайзинговият договор е базиран на изпитания, успешен бизнес модел на RE/MAX и на концепцията „Всеки Печели”. Печели собственикът на агенцията за недвижими имоти, закупил франчайз от RE/MAX, стартирайки успешен бизнес под световноизвестната марка и имидж. Печелят брокерите, работещи по договор като независими изпълнители, получаващи високи комисионни възнаграждения. Печели RE/MAX, като затвърждава лидерските си позиции и развива мрежата си от агенции. Печелят клиентите, които получават най-високото ниво на обслужване в бранша, независимо от местоположението на офисите за недвижими имоти RE/MAX, които ги обслужват навсякъде по света.

Собствен бизнес, но не сам.

Като собственик на франчайзингова агенция в системата на RE/MAX вие имате възможността да се възползвате от няколко ключови предимства на франчайзинговия модел, които не само ще ви откроят от конкурентите, но и ще ви помогнат да станете лидер на пазара на недвижими имоти.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.