• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Превръщаме добрите идеи в успешен бизнес

Бизнесът за нас означава партньорство. Ние бихме искали да  се представим, да седнем с Вас, да разберем Вашите притеснения и желания и съвместно да открием най-правилните решения.

Научете повече за нас

Ние можем да Ви представим един различен поглед върху това как може да надградите Вашия съществуващ успешен бизнес...

За много франчайзодатели, инвеститори и мениджъри „маркетинг” е понятие, забулено в мистерия, със съмнителна полза...

Притежанието на франчайз лиценз Ви позволява да правите бизнес за себе си и в същото време да не сте сами в това...

В тези волатилни и икономически трудни времена, на които сме свидетели, увеличават сложността, риска и ....

Добре дошли в Инвест Пойнт България

Добре дошли в Инвест Пойнт България, госпожи и господа инвеститори, хотелиери и франчайзодатели. Ние сме динамична и иновативна компания, която предлага консултантски услуги в областта на франчайзинга и помага на предприемчиви хора да започнат своя първи собствен бизнес или да разширят дейността на съществуващия им бизнес модел. Работим усърдно за популяризирането и развитието на франчайзинга в България, тъй като това е доказано най-успешният и рентабилен модел за развитие. Ние се стараем да поставяме началото на едно дългосрочно и взаимно полезно партньорство между франчайзодатели и франчайзополучатели.

Поемаме ангажимент към нашите клиенти да работим с всички сили за успешното развитие на техния бизнес, запознавайки ги с недостижимите предимства на франчайз концепцията и борейки се заедно с тях за превръщането в реалност на техните мечти. Предлагаме на всички предприемачи, които искат да започнат своето първо самостоятелно пътуване консултация и помощ, за да изберат най-подходящия тип бизнес, бранд и утвърден франчайзодател. Подбрали сме за Вас инвеститори, множество различни бизнеси с изградени, доказали се и успешно работещи франчайз системи и хотели. Ако имате конкретна идея за стартиране на бизнес начинание, споделете я с нас и ние ще Ви напътстваме, за да може да намалим риска, който ще трябва да поемете, и в същото време да превърнем Вашата идея в един печеливш бизнес. Ако обмисляте взимането на стратегическото решение да стъпите на пътеката на франчайзинга, ние можем да бъдем неотлъчно до Вас от самото начало и през целия дълъг и трънлив път до Вашия успех.