• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Агенция за пазарни проучвания mdresearch®

Франчайз mdresearch®

Международна агенция за пазарни проучвания  mdresearch®

 

MDRESEARCH® e създадена през 1998 година в Португалия. Фирмата е специализирана в предлагането на консултантски услуги в областта на маркетинга, както и провеждане на различни видове пазарни проучвания, събиране и обработка на данни, изследвания на различни пазари, работа на терен, интервюта, фокус групи и множество допълнителни решения. Някои от тях са CATI, CAPI, CAWI, PAPI, Competitor analysis, Focus group, Hall Tests, Client check.

Предлаганите от MDRESEARCH® услуги са търсени от фирми, институции, както и от всякакъв тип частни и обществени организации. Компанията предлага и стратегически решения като Директен маркетинг, Социален маркетинг, Стратегии за имплементация, инвестиционни проекти, Маркетинг или Бизнес план.

Едно от предимствата на компанията е разработеният и управляван панел с възможно най-пълната информация сегментирана по пол, възраст, населено място, социално-икономическо ниво и навици, които цялата мрежа може да използва за да предостави качествени услуги на своите клиенти.

MDRESEARCH® е внедрила успешно всички изисквания за качество и притежава следните международни сертификати: ISO 9001, ISO 14001.

 

Търсим Мастър франчайзополучател за територията на страната.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.

 

MDRESEARCH® part of MultiDados®