• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Сладкарница "Skyline"

Сладкарници "Skyline" - франчайз
Информация
Месечна такса: 
няма
Първоначална еднократна франчайз такса: 
10 000 лв без ДДС
Вноска национален маркетинг: 
няма
Допълнителна инвестиция: 
от 30 000 лв до 50 000 лв
Срок на договора: 
10 година
Срок на възвръщаемост на инвестицията: 
18 - 24 месеца
Стартиране на дейност: 
2001

Моделът на Skyline

Успешният бизнес на Skyline първоначално стартира като верига сладкарници тип заведения, но с течение на времето и опита се преструктурира към много по-успешния тип на сладкарски щандове, в които се предлагат широка гама продукти - торти на парче, цели торти, декораторски, торти за празници, мъфини, кремове, тарталети, сладки на килограм. Така за по малко от 2 години Skyline успява да отвори цели 6 нови обекта в столицата.

Опитът ни показа, че малката квартална сладкарница е много по-рентабилна инвестиция спрямо откриването на заведение, в което се сервират сладки изкушения. Причините за това са много и комплексни – социално-икономическият статус на хората, конкуренцията, дори забраната на тютюнопушенето в затворени пространства (която повлия значително на оборотите на заведенията).

Малката сладкарница изисква много по-малки разходи за комунални услуги и персонал. По-малкият формат е много по-лесен за управление, по-гъвкав за функциониране и напълно пасва на визията за семеен бизнес. Тези заведения се приемат от клиентите много по-различно и се решават на покупка много по-лесно.

А най-важното – инвестицията се характеризира с много по-бърза възвръщаемост.

Франчайзполучателите на Skyline ще получат цялостното ноу-хау стоящо зад успешния бизнес модел и постоянна подкрепа, ще се възползват от договорени цени от установени доставчици с високо качество. Всеки един от бъдещите франчайз партньори на Skyline ще премине през пълно обучение бизнес модела и методиката на работа. Предвидено е и обучение в производствения цех на фирмата, чрез което франчайзополучателите ще се запознаят подробно с всеки един от етапите на производство на изделията.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.