• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Учебни центрове "Хелен Дорон"

Helen Doron english
Информация
Месечна такса: 
от 14 % до 7% по намалявaща скала, в зависимост от броя на децата
Първоначална еднократна франчайз такса: 
В зависимост от броя жители в населеното място
Обща стойност на инвестицията: 
Между 20 000 лв и 30 000 лв
Срок на договора: 
4 години
Стартиране на дейност: 
1985 година
Стартиране на франчайз развитие: 
1998 година в международен план, а в България присъства от 2006 година

Учебни центрове "Хелен Дорон" за ранно изучаване на английски език !

  

Учебни центрове „Хелен Дорон” предлагат ранно изучаване на английски език на бебета, деца и тинейджъри в над 30 страни по света. В България франчайз концепцията присъства от 2006 г. и мрежата от учебни центрове непрекъснато се разширява.

Бизнес моделът на "Хелен Дорон"  се основава на дългогодишен опит и ноу-хау. Вие ще получите специализирано обучение според международните стандарти, всички необходими материали и подкрепа.

Франчайзополучателите на "Хелен Дорон" общуват с родителите и преподават на децата или наемат учители, които преминават специализирано обучение. Те съчетават бизнес, комуникационни и административни умения и са силно ангажирани с нашата визия за преподаване и образователни идеали.

Откриване и първи стъпки: Новите франчайзополучатели получават необходимата помощ, за да открият новия си учебен център и да стъпят на крака. Националният представител на "Хелен Дорон" продължава да работи с тях и да им помага по пътя към успеха.

Брандинг: Франчайзът “Хелен Дорон” ви дава моментално разпознаване на марката. Осигурава Ви цялостна маркетингова подкрепа при брандиране на учебния център и изготвяне на необходимите рекламни материали.

Обучение: Учебните центрове “Хелен Дорон” са час от световна мрежа, която периодично организира регионални и международни конференции за франчайзополучатели и учители. Конференциите  ще Ви предоставят възможности за създаване на полезни контакти и професионално израстване.

Повече от 30 години образователната група „Хелен Дорон” е лидер в създаването на иновативни образователни системи и предлага уникални програми за ранно изучаване на английски език, които са насочени към бебета, деца и ученици.

Инвестирайте в детското бъдеще !

 

Helen Doron englishЗа повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.