• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Центрове за диетологични препоръки и хранителни добавки "Natur House"

Центрове за диетологични препоръки и хранителни добавки "Natur House"
Информация
Месечна такса: 
няма
Първоначална еднократна франчайз такса: 
720 EUR с ДДС
Вноска национален маркетинг: 
няма
Годишна такса: 
720 EUR с ДДС
Обща стойност на инвестицията: 
от 10 000 лв до 15 000 лв
Срок на договора: 
5 години или 7 години, в зависимост от желанието на франчайзополучателя
Стартиране на дейност: 
1986 година
Стартиране на франчайз развитие: 
1992 година

Вашият партньор за здравословно хранене

 

Naturhouse е интернационална компания, която започва своята дейност в Испания и се развива като франчайзингова система. Тя е водещата в областта на храненето и диетичните продукти и услуги и включва над 2000 центъра по целия свят, като 7 от тях са в България. Последният обект от веригата беше открит в началото на годината в гр. Пловдив.

Компанията е основана през 1992 г. от настоящия президент Феликс Ревуелта, който счел за необходимо да осведоми хората за техните хранителни навици. От своето начало до сега франчайзинговата мрежа не е спирала да се разраства.

Тайната на успеха на компанията се крие в ясно определения професионален метод, което я прави уникална в нейния сектор. Тук не става въпрос само за продаване на хранителни добавки. Разликата е в безплатните и персонални хранителни съвети, предоставяни с цел да се постигнат желаните резултати.

Във всеки един от центровете доказан професионалист (специалист) изготвя диетичен план чрез персонално проучване и го допълва с първокласни продукти от лабораториите Housediet и Kiluva, произвеждащи всички продукти, с които работят центровете Naturhouse. По този начин повече от 2 милиона души са постигнали намаляване на теглото и контролират факторите за неговото нарастване.

Търговската марка е представена в повече от 27 страни, сред които: Испания, Португалия, Венецуела, Мексико, Германия, Франция, Италия, Полша, Гватемала, Хондурас, Великобритания, Литва, САЩ, Доминиканската република, Румъния и Унгария. Международната експанзия на франчайза продължава без прекъсване с планове за откриване на нови магазини в повече от 10 страни.

Всеки, който се интересува от превъзпитателната хранителна програма, предлагана от Naturhouse, най-напред трябва да си уговори среща с диетолог в най-близкия център. По време на срещата диетологът събира антропометрични данни и пресмята Индекса на телесната Маса с цел да определи идеалното тегло за въпросния човек и също така пита пациента за теглото, което той би желал да достигне. Тогава, ако това тегло съвпада с препоръчителното или здравословното тегло, процесът започва. Диетологът ще предложи диета, вземайки предвид информацията, регистрирана в предшестващото проучване, съобразена също и с характера, работата, социалната среда, вкусовете и хобитата на човека, който ще се подложи на този процес.

Персонализираната диета включва някои хранителни добавки. Диетата, изготвена от експертите в центъра Naturhouse, е съчетана с натурални добавки, чийто главни съставки са растителни екстракти.

Тези продукти не се определят като чудотворни за намаляване на теглото.Naturhouse отхвърля всяка формула, която не се основава на стриктните критерии, установени и подкрепяни от световните здравни организации. Всяка диета и всички хранителни добавки, продавани от Naturhouse, са проектирани и одобрени от мултидисциплинарния екип на Техническия отдел на Naturhouse. Целият процес е наблюдаван и контролиран ежеседмично чрез планирани посещения при диетолога. Тези седмични срещи се използват от подложените на диета да изкажат своите впечатления и мнения, да опишат всяко неудобство или да изразят каквито и да било съмнения, които могат да се появят. На тази база диетологът може да счете за необходимо да адаптира, коригира или да регулира предложената диета. В допълнение към това, диетологът оказва психологическа подкрепа и мотивация с цел да облекчи всяко чувство на обезсърчение, което може да се появи.

Моралната подкрепа е жизнено важна, защото мотивираният човек ще следва хранителните указания правилно и ще запази това си поведение.

Повече от 4 милиона души потвърждават ефективността на метода Naturhouse. Най-голямата тайна на този метод се крие във взаимното сътрудничество между квалифицираните професионалисти в центровете и хората, доверили се на Naturhouse.

Първоначалното обучение, което преминава франчайзополучателят, трае 2 седмици и се провежда в магазина на мастър франчайза за България. След това обучение всеки франчайз партньор на Naturhouse може да разчита на индивидуална подкрепа в зависимост от възникналите нужди.

За повече информация - моля, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.