• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Блог на Ivan

Честита Нова Година !

Здравейте,

За много години и нека 2018 Ви донесе много здраве, щастливи мигове и професионално благополучие !

Моля, приемете нашата поздравителна видео картичка .

Благодарим на всички клиенти, партньори и приятели за успешно реализираните проекти през изминалата година.

 

Готови ли са хотелиерите за франчайзинг?

През последните години у нас все по-често можем да срещнем хотели с известни и познати имена като Hilton, Sheraton, RIU Hotels и много други. Това се дължи на бързото развитие на франчайз хотелиерството. Големите предприемачи избират подходяща локация и предоставят възможността на българските търговци да разработят успешен и утвърден бизнес. Интересът към франчайз хотелите в България се дължи и на желанието и търсенето от страна на туристите и пътуващите българи. Хората обичат да отсядат на приятни и доказали качественото си обслужване места.

Франчайзингът - бизнес моделът на бъдещето!

Нямате опит, но имате желание за собствен бизнес? Как да започнете? Най-безопасният и лесен начин е да се доверите на франчайз модела. Той може да Ви даде сигурен и надежден старт за развитието на собствен бизнес. Франчайзингът е успешен и доказан метод на сътрудничество между две страни, които работят за общият успех на общ бизнес. Вие като франчайзополучател имате правото да ползвате името на известна марка, като спазвате нейните инструкции и съвети за успешно развитие. С няколко думи започвате бизнес, който има утвърдено име на пазара.

Купи франчайз и сбъдни мечтите си

Искате ли да имате собствен бизнес? Искате ли да бъдете успешни предприемачи? Време е да направите първата крачка. В съвременният свят ще Ви се наложи да се преборите с големите компании и да докажете името си на пазара. Този процес може да се окаже продължителен и много труден. Ако нямате време за губене и имате нужда от силен и сигурен старт, купете франчайз. Това е доказан и успешен модел за стартиране на бизнес. Закупуването на франчайз може да се окаже най-печелившата стъпка за развитието Ви на големия пазар.

Готови ли сте да станете франчайзодател?

Успешното развитие на бизнеса Ви зависи от много фактори. Ако все пак мислите, че сте направили всичко и въпреки това печалбите Ви за минимални, имате нужда от промяна. Замисляли ли сте се за франчайзинг? Не? Значи е време да се замислите. Франчайзингът е най-успешният бизнес модел от години. Едни от най-известните компаниии в цял свят са направили най-големите си печалби благодарение на франчайзинга. Ако и Вие мислите, че имате нужда от промяна в стратегията за печелившо развитие на бизнеса, може да станете франчайзодател.

Връзката между франчайзодател и франчайзополучател

Сблъсквате се с трудности и перипетии всеки ден? Бизнесът Ви е в криза? Ако всичко това Ви е познато и имате нужда от подкрепа и сигурност, доверете се на франчайзинга. Той може да бъде съвременно решение за всеки предприемач. Успешното развитие на бизнеса в днешни дни зависи от много фактори. Един от основните и градивни елементи е началното финансиране. Голяма част от предприемачите се отказват още на този етап. Защо тогава франчайзинга да е решение на този проблем?

Защо франчайзинга е успешен и модерен бизнес модел?

Вашият бизнес има нужда от промяна? Започнете още днес. Успешното развитие и утвърдените позиции на пазара са само част от приоритетите за всеки бизнес. За да се радвате на повече известност и приходи, трябва да заложите на постоянство и много труд. В днешният модерен свят популярността играе важна роля за развитието на всеки бизнес. Ако имате желание да разкажете на повече хора за Вашите бизнес идеи, време е да се замислите за франчайзинг. Това е познат бизнес модел в цял свят, чрез който може да предложите стоките или услугите си на друга компания или частно лице с цел популяризане.