• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
 • office@investpoint.bg
 • +359 877 599 546

За нас

За нас

Кои сме ние


Инвест Пойнт България е иновативна и динамична компания, намираща се в град Пловдив, специализирана в предлагането на консултантски услуги в областта на франчайзинга.

Компанията е създадена с безкористното и силно желание да подкрепя, консултира и помага на предприемачи да вземат стратегически решения, които биха довели до увеличаване броя на търговските обекти с тяхната марка, повишаване на продажбите, печалбата и разрастване на собственият им  бизнес.

Ние вярваме във франчайз концепцията за бизнес развитие, защото това е доказано най-бързият и в същото време  рентабилен бизнес модел, който е известен до момента на съвременния свят.

Нашият път в този вълнуващ и бързо развиващ се пазар е да излезем извън границите на традиционното, предлагайки креативно мислене и иновативни идеи на всички клиенти.

Бизнесът за нас означава партньорство. Ние бихме искали да  се представим, да седнем с Вас, да разберем Вашите притеснения и желания и съвместно да открием най-правилните решения.

Нашият бизнес е да консултираме и помагаме на нашите  клиенти да успеят в техния собствен бизнес.   ıYı


Какво правим


Ние помагаме и насърчаваме млади  хора да започнат своя първи собствен  бизнес, избирайки най-подходящия  франчайз модел заедно с тях. 

Ние подкрепяме и консултираме предприемачи да намерят франчайзодател, с който да изградят дългогодишно и взаимно полезно партньорство.

Ние ще Ви представим един различен поглед върху това как може да надградите Вашия съществуващ успешен бизнес модел.

Ние разработваме маркетингови стратегии за географско и регионално развитие.

Ние предлагаме задълбочен анализ и  изготвяме предложение за промяна на параметрите на съществуващ франчайз формат (health check).

Ние анализираме и трансформираме стандартния бизнес модел на развитие на нашите клиенти във франчайзинг формат. 

 


Мисия


Нашата мисия е :

 • да предпазим успешните компании, които жадуват да извършат бърза експанзия, от рисковете и критичните точки, до които бързият темп на растеж на бизнеса неминуемо води.

 • да представим франчайзинг концепцията на всички инвеститори, хотелиери и търговци, помагайки им да открият най-правилните решения.

 • да се стремим да помогнем на младите  амбициозни предприемачи да избегнат  капаните на бизнеса, на които повечето от тях стават жертва.

 • да покажем на младите хора най-успешния и същевременно рентабилен метод за стартиране на собствен бизнес.

 

 

 


Визия


Нашата визия е :

 • да насочим визията на нашите  клиенти така, че те да могат да  реализират техните мечти.

 • да вдъхновяваме млади хора и предприемачи  да стъпят на пътеката на франчайзинга, да направят най-правилния избор за своето бизнес развитие за доброто на всички тях.

 • да осъществим нашата 2030-та  визия, откривайки удовлетворението от това как тя се превръща в реалност.

 

 

 

 


Социална отговорност


Нашата социална отговорност е :

 • да работим усърдно и да направим  всичко, което е по силите ни, да върнем нашите български студенти от чужбина, за да разгърнат техния потенциал и усъвършенстват  способностите си в нашата красива страна.

 • да се борим срещу масовото  изсичане на хубавите ни гори.

 • да бъдем отдадени на благополучието на цялото общество и горди наследници на великите ни предци.