• гр. Пловдив, ул. "Ламартин" 2, етаж 2, офис 2
  • office@investpoint.bg
  • +359 877 599 546

Национална верига заведения за бързо хранене "RepEat"

Fast Food "RepEat" franchise
Информация
Месечна такса: 
10 % от оборота
Първоначална еднократна франчайз такса: 
няма
Вноска национален маркетинг: 
няма
Допълнителна инвестиция: 
месечна такса в зависимост от площта на обекта
Обща стойност на инвестицията: 
Първоначален депозит: 3 месечни наема + 3 месечни режийни такси
Срок на договора: 
между 5 и 10 години

Влизаш - следваш - печелиш !

 

Национална верига заведения за бързо хранене „RepEat” -  Управлявай заведение RepEat, в което на клиентите да им е вкусно всеки път. Стани франчайзополучател на една от най-успешните вериги заведения за бързо хранене в България.

Ние сме фирма “К-експрес” ЕООД, управляваща верига заведения  за бързо хранене с прясно приготвена храна. Веригата оперира на българския пазар вече над 10 години под бранда “K-express”, а през 2020 година започнахме ребрандиране на всички търговски обекти с нов бранд “RepEat”.

Kъм моментa управляваме 24 търговски обекта в София и големите градове в страната, като продължаваме да се развиваме с откриването на нови обекти. Повечето от заведенията оперират на франчайз, като предпочитан от нас бизнес модел – той позволява по-бързо развитие на веригата и управление на търговски обекти в страната. При финансовите инвестиции сме гъвкави и затова наши партньори могат да бъдат финансови инвеститори, както и кулинарни любители, от които не изискваме големи вложения и първоначални инвестиции, а подборът е на база техните страст и умения в кулинарията, които впоследствие надграждаме. Основно предимство за нашите партньори е наличието на изграден модел за управление на обектите, включващ богат рецептурник. Влизаш - следваш - печелиш!

Ако се интересувате от франчайз на веригата „RepEat”, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочената в раздела контакти информация.